Compleet bedrijf voor koerier en pakket

Voor een professioneel en klantgericht koeriersdienst in Zevenaar bent u bij On-Time International aan het juiste adres beland. Wij kunnen u van alle gemakken voorzien. Denk hierbij aan nationale en internationale koeriersdiensten, maar ook aan overnight bezorgingen. Onze kracht is dat wij een garantie zijn voor snel transport. Onze bezorgers zullen alles in staat stellen om uw zending op tijd te bezorgen. Zo hebben wij al veel tevreden klanten in Zevenaar geholpen!

Waarom On-Time International?

Het kiezen van een geschikt koeriersbedrijf is niet een alledaagse bezigheid. U zult goed moeten nadenken over de keuze voor een koeriersdienst in Zevenaar, zodat uw envelop, pakket of pallet(s) op de afgesproken tijd worden opgehaald en bezorgd in Zevenaar. Bovendien wilt u goede tarieven. Dit alles vindt u bij On-Time International. Sinds 2005 zijn wij een betrouwbare koeriersdienst die alles op alles zal zetten om u tevreden te stellen. Onze koeriersdienst in Zevenaar staat voor:

  • Professionaliteit
  • Klantgericht
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • Betrouwbaarheid
  • Snelheid

koeriersdienst Zevenaar

Hoe gaan wij te werk in Zevenaar?

Wij werken volgens een Bel-en-Rij methode. Dit houdt in dat u voor een spoedzending ons belt en een planner u direct te woord zal staan om uw zending in te plannen. Vervolgens zal een koerier uw zending zo snel mogelijk afleveren. Onze koeriersdienst richt zich niet uitsluitend op spoedzendingen, maar eigenlijk op alle zendingen van enveloppen, pakketjes en pallets. Wilt u een mooie korting ontvangen? Wanneer u uw zending aanmeldt voor 10:30 die dezelfde dag tot 17:00 in Nederland bezorgd mogen worden, dan ontvangt u een korting op het koerierstarief. Een extra service voor u in Zevenaar!

Ook voor pakketdiensten!

Voor het verzenden van pakketten kopen wij groot in de bij DPD. Door deze grote inkoop kunnen wij u alle diensten van de DPD pakketdienst aanbieden, tegen betere prijzen. Pakketten kunnen door onze medewerkers worden afgehaald bij uw bedrijf in Zevenaar (15:00 klaar liggen) of op ons adres bezorgd worden (tot 16:30). Na de interne afhandeling zorgen wij ervoor dat uw zending in het systeem van de DPD wordt gebracht. Daarmee zijn wij een koeriersdienst die uw pakket tegen een laag tarief en op snelle manier bij uw klant kunnen aanbieden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over onze tarieven kunnen wij heel kort zijn. Onze koeriersdienst biedt u voor elke zending een passend tarief. U kunt een offerte aanvragen via de mail (info@on-time.nl) of per telefoon (+31 316-373793). Onze medewerkers staan u vervolgens graag te woord. On-Time International is hét koeriersdienst in Zevenaar!