Dé nationale en internationale koeriersdienst van Wehl

Als u aan een koeriersdienst in Wehl denkt, dan denkt u hopelijk aan On-Time International. Waarom? Omdat wij een betrouwbare en professionele koeriersdienst zijn die 24/7 voor u bezorgt. Of het nu gaat om een spoedzending, dpd pakketdienst of een overnight bezorging, de ervaren koeriers van ons koeriersbedrijf staan voor u klaar. Dus een koerier gezocht in Wehl? Kies ook voor On-Time International!

On-Time International

Onze koeriersdienst is van start gegaan in 2005. On-Time International is destijds opgericht door een fusie van Raymond Vermeulen en Renzo Peters. Dit bleek een uitstekende zet. Inmiddels beschikken wij dan ook over een grote groep vaste chauffeurs, die eventueel aangevuld kunnen worden met parttime medewerkers. Deze chauffeurs maken gebruik van moderne bestelwagens en -bussen. Ook komen ze representatief voor de dag. Bij de oprichting is besloten dat professionaliteit, uitstekende service en klantgerichtheid de sleutelwoorden voor onze koeriersdienst moesten zijn. Dit is nog steeds het geval. Bedrijven in Wehl profiteren nog steeds 24/7 van deze voordelen.

Koeriersdienst Wehl

Allerlei soorten bezorgingen

Door onze ervaren medewerkers en internationale ervaring kunnen wij u overal mee van dienst zijn. In Wehl kunt u onze koeriersdienst bijvoorbeeld inzetten voor:

  • Overnight bezorgingen: Wij halen uw zending op en zorgen ervoor dat de zending de volgende werkdag ‘s ochtends bij de klant bezorgd wordt. Dat is nog eens snel transport!
  • Spoedverzendingen: Het komt regelmatig voor dat u snel iets moet laten bezorgen. U belt ons op, een planner zal u te woord staan en direct alles inplannen. Een koerier haalt vervolgens uw zending op in Wehl en levert hem snel af bij uw klant.
  • Verzenden van enveloppen: Heeft u belangrijke documenten die verzonden moeten worden? Of het nu gaat om lokale of internationale bezorgingen; u kunt ermee terecht bij de koeriersdienst van On-Time International
  • Gevaarlijke goederen: Ook voor het verzenden van gevaarlijke goederen kunt u gebruikmaken van onze diensten. Wij hebben eigen bestelwagens die hiervoor uitgerust zijn en chauffeurs die hiervoor opgeleid zijn.

Bel of mail ons!

Bent u enthousiast geworden over onze koeriersdienst in Wehl? Dan snappen wij maar al te goed. Om onze tarieven in Wehl op te vragen of een een vrijblijvende offerte te ontvangen, kunt u ons bellen of mailen. Wij zijn bereikbaar op +31 316-373793 of info@on-time.nl. Het contactformulier op onze website is er niets voor niets. Ook deze kunt u invullen en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Met On-Time International weet u zeker dat u met een goed koeriersdienst in Wehl te maken heeft.