On-Time International

Vaak verwacht men snel transport van een koeriersbedrijf. Veel koeriersbedrijven beloven dit dan ook. Echter, kunnen veel de gemaakte afspraken niet worden nagekomen. Dit zorgt niet alleen voor ontevredenheid bij u, maar ook bij uw klanten. Bij On-Time International is dit niet het geval. Het snel afleveren is de basis van ons succes in de afgelopen jaren. Of het nu gaat om een lokale bezorging van een envelop of een internationale bezorging van pallets, wij garanderen u dat alles op tijd bezorgd wordt. En dat allemaal met evenveel enthousiasme door onze professionele bezorgers.

snel transport

Snel transport vindt u bij ons!

Graag stellen wij ons even voor. Het begon allemaal in 2005 toen Renzo Peters en Raymond Vermeulen besloten hun krachten te bundelen en On-Time International op te richten. On-Time international moest staan voor professionaliteit, snelheid en klantgerichtheid. En dat 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar. Dit heeft geresulteerd in transport door heel Europa. Inmiddels beschikken wij over een modern wagenpark met goed onderhouden bestelbussen. Snel leveren is een van onze specialiteiten!

Zowel spoedverzendingen als overnight transport

Mede door onze overnight bezorgingen kunnen wij snel uw goederen bezorgen. Wij zullen uw zending ophalen bij uw bedrijf en de koerier zal vervolgens de volgende werkdag ‘s ochtends uw zending bij uw klant afleveren. Wanneer u een zending heeft die dezelfde dag nog bezorgd moet worden, dan kunt u gebruikmaken van onze spoedservice. Wij zijn dan in staat om dit geheel vlekkeloos en zonder problemen te kunnen bezorgen. U belt ons, wij plannen het in en de transport begint direct! Dat is pas echt snel!

Alle voordelen van ons bedrijf

Het is logisch dat u vandaag de dag beroep kunt doen op veel bedrijven die snel transport aanbieden. Stuk voor stuk zullen ze u willen bewijzen dat zij de beste transport aanbieden. Graag zouden wij via een zending laten zien wat wij voor u kunnen betekenen. Wanneer u voor ons kiest dan profiteert u sowieso van de volgende voordelen:

  • Ervaring in nationale en internationale koeriersdiensten
  • Grote groep ervaren vaste en parttime medewerkers
  • Moderne en representatieve bestelwagens
  • 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar
  • Betrouwbaarheid; afspraak is afspraak

Snelle bezorging

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u snel uw zending laten afleveren en graag de tarieven weten? Maak dan gebruik van ons transport! Wij hebben voor elke zending een tarief op maat. Aarzel niet en neem telefonisch (+31 316-373793) of per mail (info@on-time.nl) contact met ons op. Het is ook mogelijk om het contactformulier op de website in te vullen. Kiezen voor On-Time International is kiezen voor snel transport!