Zowel nationaal als internationaal!

Zoekt u een betrouwbaar en professioneel koeriersbedrijf voor uw pakketdienst? Dan bent u bij On-Time Internationaal in goede handen. Niets is vervelender dan wanneer uw pakket niet op tijd bezorgd wordt. Dit kost tijd, geld en zorgt voor ontevreden klanten. Dan is het wel zo fijn wanneer u met een bedrijf in zee gaat die net zo betrokken is bij uw pakket als dat u dat bent. On-Time International is zo een bedrijf. Onze pakketdienst is betrouwbaar en professioneel. Wij zullen altijd de afgesproken afspraken nakomen!

Wie is On-Time International!

Sinds 2005 kunt u rekenen op de pakketdienst van On-Time International. Sinds onze oprichting bieden wij u betrouwbaar lokaal, regionaal, nationaal of internationaal transport. Ons bedrijf beschikt over een grote groep vaste en parttime medewerkers, die 24 uur per dag en 7 dagen per week bezorgen. Wij garanderen u dat uw zending op tijd afgeleverd wordt. Wij zijn een koeriersbedrijf die beschikt over een groot en modern wagenpark met nette en professionele bestelbussen. Deze zijn voorzien van een tracksysteem, zodat wij precies kunnen zien waar uw zending zich bevindt. Wij zullen er voor zorgen dat u geen zorgen heeft om uw pakketdienst.

Pakketdienst

DPD pakketdienst

Voor het verzenden van pakketten kopen wij groot in bij de DPD. Door onze grote inkoop kunnen wij u alle voordelen van het DPD aanbieden tegen betere prijzen. Bent u benieuwd naar deze prijzen die wij hanteren voor onze pakketdienst? Neem dan even contact met ons op. Wanneer u kiest voor de pakketdienst van On-Time International dan zullen wij als volgt te werk gaan:

  1. Uw pakketten zullen door ons worden afgehaald bij uw bedrijf (15:00 klaarliggen) of kunnen op ons adres bezorgd worden (uiterlijk tot 16:30)
  2. Onze medewerkers zullen uw pakket in het systeem van DPD zetten.
  3. Uw pakket wordt volgens een laag tarief en op een professionele manier bij uw klant aangeboden.

Maak gebruik van onze pakketdienst!

Op het gebied van onze pakketdienst kunnen wij u het beste adviseren en informeren in een persoonlijk gesprek. Neem telefonisch (+31 316-373793) contact met ons op of stuur een e-mail naar info@on-time.nl. Onze medewerkers kunnen u overal bij helpen en u voorzien van deskundig advies. Het is ook mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Kies voor de pakketdienst van On-Time International.