Nationale en internationale koeriersdienst

Het kiezen voor een geschikte koeriersdienst in Lobith kan een lastige keuze zijn. Het laatste wat u wilt, is ontevreden klanten, omdat een zending niet op tijd is afgeleverd. Dit kost u niet alleen tijd, maar ook geld. Wanneer u gebruikmaakt van onze koeriersdienst, dan kunt u ervan uitgaan dat wij alle gemaakt afspraken nakomen. Niet voor niets kiezen steeds meer bedrijven in Lobith voor On-Time International!

On-Time International

Wij zijn sinds 2005 actief als koeriersdienst in Lobith. Inmiddels hebben wij al veel nationale en ook internationale verzendingen mogen uitvoeren. Wij beschikken over een modern en goed onderhouden wagenpark. Al onze bestelbussen zien er netjes uit en zijn voorzien van een gps-systeem, waardoor het mogelijk is om alles te volgen. Onze medewerkers zijn ervaren chauffeurs die alles op alles stellen om uw opdracht op tijd uit te voeren. Daarnaast zijn we in het bezit van NIWO vergunningen en zijn enkele van onze wagens uitgerust voor vervoer van gevaarlijke goederen. Deze goederen worden vervolgens vervoerd door een koerier die hiervoor opgeleid is.

Koeriersdienst Lobith

Heeft u een spoedzending in Lobith?

Bent u op zoek naar een koeriersdienst die snel en betrouwbaar uw spoedzending vanuit Lobith kan versturen? Neem dan snel contact met ons op en we gaan direct aan de slag. Snel transport is de specialiteit van onze koeriersdienst in Lobith. Wij werken volgens de Bel-en-Rij methode en zullen daarna als volgt te werk gaan:

  1. U belt ons waarbij u aangeeft dat u een spoedverzending heeft
  2. Een planner zal u te woord staan en direct de zending inplannen
  3. U bevestigt de zending via telefoon, mail of fax
  4. Wij halen uw zending op in Lobith op
  5. En bezorgen op het afgesproken tijdstip de zending bij uw klant

Van enveloppen tot aan grote pallets en (dpd) pakketdienst

Ons koeriersdienst richt zich niet enkel op spoedzendingen. Als koeriersbedrijf verzenden wij eigenlijk alles. Bent u benieuwd naar onze tarieven? Neem dan even contact met ons op. Elke zending is weer anders en vereist een specifieke aanpak. Hierdoor hebben wij ook voor elke zending een passend tarief. Wij kunnen u zelfs een mooie korting geven. U krijgt deze korting wanneer u voor 10:30 een zending aanmeldt die op dezelfde dag in Nederland voor 17:00 geleverd mag worden.

Koeriersbedrijf Lobith

Onze medewerkers staan u graag te woord

Koerier gezocht in Lobith en wilt u gebruikmaken van onze koeriersdienst? Dan kunt u op verschillende manieren in contact komen met ons. Zo kunt u eenvoudig en snel het contactformulier op onze website invullen of een mail sturen naar info@on-time.nl. Wilt u liever iemand telefonisch spreken? Bel dan naar +31 316 373793. On-Time International is het koeriersdienst in Lobith waarop u kunt vertrouwen!