Razendsnel, deskundig en ervaren

Wees veel bedrijven voor en maak gebruik van onze nationale en internationale koeriersdiensten. Moeten er meerdere pallets naar Antwerpen? Heeft u belangrijke documenten die met spoed verzonden moeten worden? Of moeten er gevaarlijke goederen de volgende werkdag ‘s ochtends geleverd worden? Vertrouw dan op de koeriersdiensten van On-Time International! Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Welkom bij On-Time International

Zoals hierboven al aangegeven is zijn onze koeriersdiensten zeer divers. Wij kunnen alles voor u bezorgen en dat 7 dagen per week en 24 uur per dag. Ons koeriersbedrijf bestaat inmiddels al meer dan 10 jaar, maar onze ervaring is enorm. De oprichters, Raymond Vermeulen en Renzo Peters, zijn al sinds jaar en dag werkzaam in de koeriersbranche. Ook werken wij met een vaste groep ervaren chauffeurs, die aangevuld kunnen worden met parttime medewerkers. Kortom, uw zending is in goede handen bij ons.

Koeriersdienst

Wat maakt onze koeriersdiensten tot een succes?

Er zijn tal van goede redenen te bedenken waarom u moet kiezen voor onze koeriersdiensten. Hieronder zetten wij graag de meerwaarde van ons bedrijf ten opzichte van andere koeriersbedrijven voor u op een rijtje:

  • Wij bezorgen 24 uur per dag en 7 dagen per week
  • Spoedverzendingen worden direct ingepland en geleverd
  • Een mooie korting wanneer u zendingen voor 10:30 aanmeld die dezelfde dag in Nederland tot 17:00 geleverd mogen worden
  • Een klantgerichte en flexibele werkwijze
  • Veel verschillende diensten onder een dak

Spoedverzending?

Heeft u een spoedverzending? Neem dan direct contact met ons op om gebruik te maken van onze koeriersdiensten! Wanneer u ons opbelt krijgt u een planner aan het woord die uw zending direct zal inplannen. Vervolgens stuurt u een bevestiging van de opdracht naar ons toe via de fax, mail of telefoon en een koerier van ons zal direct gaan rijden.

Koeriersdiensten

Gebruikmaken van onze koeriersdiensten?

Bent u overtuigd en wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan telefonisch contact met ons op via: +31 316-373793 of mail naar info@on-time.nl. U kunt ook snel en gemakkelijk het contactformulier op onze website invullen en wij zullen u dan zo snel mogelijk van een reactie voorzien. Ga veel bedrijven voor en maak gebruik van onze koeriersdiensten!