Maak gebruik van de beste koeriersdienst!

Een koeriersdienst die alles op alles zet om uw zending op tijd te bezorgen? Een bedrijf dat zeer flexibel is en klantgericht is? Die zowel nationaal als internationaal bezorgd en beschikt over ervaren chauffeurs met een representatieve uitstraling? En dat ook nog is tegen scherpe tarieven? Maak dan gebruik van de koeriersdienst van On-Time International!

Koeriersdienst

Wij bezorgen 24/7

De koeriersdienst van On-Time International draait 24/7 door. Wij zijn altijd bezig om de zendingen van onze klanten op de afgesproken tijd te bezorgen. Om dit waar te kunnen maken beschikken wij over een groep vaste medewerkers. Mocht het nodig zijn dan worden deze aangevuld met een grote groep parttime medewerkers waar wij beroep op kunnen doen. Wij garanderen u dan ook dat wij alles op tijd verzenden en uw producten of pakketten op tijd worden afgeleverd bij uw klant. Niet voor niets is onze naam On-Time International!

Wie zijn wij?

Wat allemaal begon in 2005 is inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste koeriersdiensten van Nederland. In het begin van 2005 hebben Raymond Vermeulen en Renzo Peters al hun kennis en ervaring gebundeld en samen On-Time International opgericht. Door deze fusie zijn wij uitgegroeid tot een compleet koeriersbedrijf in al haar facetten en mogelijkheden. Onze koeriersdienst bleek vanaf het begin een groot succes, waardoor wij inmiddels beschikken over een groot wagenpark met eigen moderne bestelwagens. Bestelwagens die voorzien zijn van een gps-systeem, zodat wij ze altijd kunnen volgen.

De voordelen van onze koeriersdienst

Wanneer u kiest voor On-Time International, dan kunt u rekenen op veel voordelen. Heeft u bijvoorbeeld een spoedzending? Dat is voor ons geen probleem. Wanneer u ons belt zal een planner uw opdracht gelijk inplannen en een van onze koeriers zal u pakket direct komen ophalen om hem te bezorgen. Naast dit voordeel bieden wij u nog meer voordelen:

  • Jaren ervaring van lokaal tot internationaal transport
  • Gemak, kwaliteit en service
  • 24/7 bereikbaar voor uw vragen
  • Afspraak is afspraak
  • Ook overnight bezorgingen

Koeriersdiensten

Wanneer kunnen we gaan rijden?

Steeds meer bedrijven maken gebruik van onze koeriersdienst. Wanneer kunnen wij voor u aan de slag? U kunt ons telefonisch bereiken op +31 316-373793 of per e-mail via info@on-time.nl. U kunt ook het contactformulier op onze website invullen. Wij verzekeren u dat de koeriersdienst van On-Time International de beste keuze is.