Compleet koeriersbedrijf voor al uw zendingen

Een koeriersbedrijf die altijd zijn afspraken nakomt? Eentje die altijd alles op tijd zal verzenden, bezorgen en afhandelen? Eentje die ervaring heeft met de meest uiteenlopende bezorgingen door heel Europa en ook nog is razendsnel bezorgd? Daarnaast ook nog beschikt over betrouwbare chauffeurs met moderne bestelwagens? Dit alles vindt u bij On-Time International. Wie bieden u alles wat u zoekt in een koeriersbedrijf!

Waar kunt u ons voor inschakelen?

Wij zijn een zeer divers koeriersbedrijf. Hoe specifiek uw situatie ook is, wij kunnen u altijd een passende oplossing aanbieden. Hieronder vindt u slechts een greep van onze bezorgdiensten.

  • Spoedverzending: Heeft u een spoedje? Bel ons en u komt direct in contact te staan met een planner die uw zending zal inplannen. Vervolgens bevestigt u de opdracht via mail, fax of telefoon en gaat een koerier direct aan de slag met uw opdracht.
  • Overnight bezorgingen. Heeft u zendingen die de volgende werkdag bezorgd moeten worden? Dan kunt u gebruikmaken van onze overnight faciliteiten. Wij zullen uw zending de volgende werkdag op locatie afleveren.
  • Bezorgen van gevaarlijke goederen: Levert uw bedrijf gevaarlijke goederen? Wij beschikken over bestelwagens die hier speciaal voor uitgerust zijn. Ook zal er altijd een koerier deze goederen bezorgen die hier speciaal voor opgeleid is.

Wellicht staat het type bezorging waar u naar opzoek bent er niet tussen. Neem dan even contact met ons op en maak uw situatie kenbaar aan ons. De kans is zeer groot dat ons koeriersbedrijf u een oplossing op maat kan aanbieden tegen scherpe tarieven.

De mensen bij On-Time International

Ons koeriersbedrijf staat bekend om zijn goede service en klantvriendelijkheid. Wij staan immers ook 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar voor u klaar. Hierdoor zijn wij ook ‘s nachts en in het weekend bereikbaar voor al uw vragen. Dit wordt mogelijk gemaakt door een ervaren groep vaste en parttime medewerkers. Deze mensen geven uw zending alle aandacht die het verdiend en garanderen u dat alles tijdig wordt bezorgd. Dat is onze kracht van ons koeriersbedrijf!

Koeriersbedrijf

Contactgegevens van ons koerierbedrijf

Het is mogelijk om op verschillende manieren in contact te komen met ons. Zo kunt u bellen naar +31 316-373793 of mailen naar info@on-time.nl. U kunt ook het contactformulier invullen op onze website. Wij zullen u dan zo snel mogelijk van een reactie voorzien. Kiezen voor On-Time International is kiezen voor een vertrouwd koeriersbedrijf.