Koerier gezocht? On-Time International!

Bent u op zoek naar een betrouwbare en professionele koerier? Dan bent u bij On-Time International aan het juiste adres. Onze bedrijfsnaam verklapt het eigenlijk al een beetje; wij bezorgen alles op tijd. Afspraken worden bij ons koeriersbedrijf dan ook altijd nagekomen. Wanneer u een koerier inschakelt van ons bedrijf, dan staan wij 24/7 voor u klaar.

Graag stellen wij ons voor

On-Time Internationaal is een koeriersbedrijf opgericht in 2005. In dat jaar hebben Raymond Vermeulen en Renzo Peters hun krachten en jarenlange ervaring gebundeld. Inmiddels beschikken wij over een groot wagenpark met veel bestelwagens. U kunt ons inschakelen voor zowel nationale als internationale bezorgingen. Of het nu gaat om een belangrijke envelop of verschillende pallets, u kunt op ons rekenen. Heeft u een spoedverzending en heeft u snel een koerier nodig? Neem dan direct contact met ons op en een planner zal u te woord staan.

Koeriers

Een koerier van On-Time International

Wanneer u kiest voor een koerier van On-Time International, dan kunt u rekenen op professionaliteit. Wij beschikken over een groep vaste medewerkers die aangevuld kunnen worden met een groep parttime medewerkers. Zo zijn wij in staat om al onze afspraken na te komen. De koeriers maken gebruik van onze eigen bestelbussen. Deze bussen zijn zeer modern en in uitstekende staat. Ook beschikken ze over een gps, zodat u altijd kunt zien waar de door u ingehuurde koerier zich bevindt.

Wat kenmerkt ons bedrijf?

Wij hebben in de afgelopen jaren al veel verzendingen voor een verscheidenheid aan bedrijven mogen uitvoeren. Onze werkwijze is sinds onze oprichting gebaseerd op een aantal kernwoorden. Deze zijn:

  • Professioneel
  • Servicegericht
  • Klant staat centraal
  • 24 uur en 7 dagen per week bezorgen
  • Scherpe tarieven

Koerier

Neem direct contact op

Wilt u al onze mogelijkheden weten? Direct een koerier inschakelen? Of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan telefonisch contact met ons op via +31 316-373793. Onze medewerkers staan u vervolgens graag te woord. U kunt ook het contactformulier op onze website invullen of mailen naar info@on-time.nl. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk van een reactie voorzien. Kies ook voor een betrouwbare en professionele koerier van On-Time International!