Een koerier gezocht voor uw pakketjes?

Een koerier gezocht die professioneel en betrouwbaar uw zending aflevert bij uw klanten? Kies dan voor een koerier van On-Time International! De kans is groot dat u inmiddels al goed gezocht heeft naar een betrouwbaar koeriersbedrijf. Gelukkig bent u bij ons terecht komen, want wij verzekeren u dat u uw zoektocht kunt stoppen. Wij zijn namelijk de ideale partner. Waarom vraagt u zich af? Lees dan snel verder.

Koerier van On-Time International

Wat u mag verwachten van een chauffeur van ons? Een heleboel! Wij werken enkel met een vaste groep ervaren en professionele medewerkers. Zij maken gebruik van moderne bestelbussen waardoor ze representatief voor de dag komen en kunnen werken met de beste middelen. Wij garanderen u dan ook dat wij alle gemaakte afspraken nakomen. Dit doen we door 24/7 te bezorgen en gebruik te maken van onze jarenlange ervaring en kennis. Lang gezocht naar een koeriersbedrijf voor uw zendingen? Kies voor On-time International.

Koerier gezocht

Waarom kiezen voor ons?

Elke bedrijf heeft specifieke eisen voor het laten bezorgen van zijn zending. Moet u belangrijke enveloppen afleveren aan de andere kant van het land? Of moeten er gevaarlijke goederen gebracht worden naar de haven in Rotterdam? Wellicht moet u zelf iets internationaal laten bezorgen. Elke situatie is uniek en vereist een andere aanpak. Bij ons wordt hierdoor altijd naar een passende oplossing gezocht. Alles hebben wij al weleens voorbij zien komen, waardoor wij altijd de meeste geschikte koerier voor u kunnen inzetten.

Onze kracht

Tijdens de start van onze oprichting in 2005 hebben wij gezocht naar de juiste kernwoorden voor ons transportbedrijf. Wat moeten wij garanderen wanneer een bedrijf kiest voor een koerier van On-Time International? Inmiddels zijn wij daar al lang over uit. Wij garanderen u:

  • Professionele chauffeurs
  • 24/7 bereikbaar
  • Vast aanspreekpunt
  • Gemaakt afspraken komen wij altijd na
  • Scherpe tarieven en alles wordt op tijd bezorgd

Koerier gezocht

Een koerier gezocht stop bij On-Time International

Wilt u een koerier inschakelen van On-Time International. Neem dan contact met ons op en een van onze medewerkers zal u graag te woord staan. Maak vervolgens uw wensen kenbaar en er zal gezocht worden naar een passend oplossing en tarieven op maat. U kunt ons bereiken via +31 316-373793 of per e-mail: info@on-time.nl. Neem contact op met On-Time International en u zult zien dat u kunt stoppen met het zoeken op ‘koerier gezocht’!