On-Time International, uw koeriersdienst in Duiven!

Een koeriersdienst in Duiven die staat voor professionaliteit, snel transportĀ en klantgerichtheid? Dat willen we natuurlijk allemaal. Het liefst ook nog een bedrijf dat 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar is. En ook nog eens ervaring met zowel lokaal en internationaal transport heeft. Gelukkig is er zo een koeriersdienst voor u. Dit alles vindt u namelijk bij On-Time International. Een koerier gezocht in Duiven is verleden tijd! Kies voor On-Time; het koeriersbedrijf in Duiven!

Terug in de tijd

On-Time International is als koeriersdienst van start gegaan in 2005. In dit jaar hebben Raymond Vermeulen en Renzo Peter hun krachten gebundeld en is On-Time International opgericht. Dit is een uitstekende zet gebleken, want we hebben inmiddels al veel zendingen mogen bezorgen van klanten in Duiven. Inmiddels beschikken wij over een modern wagenpark. In 2007 zijn onze wagens voorzien van een gps-systeem. Hierdoor kunnen wij al onze chauffeurs in heel Europa volgen. Zo weet u precies waar onze koerier met uw zending zich bevindt!

Koeriersdienst Duiven

Het beste koeriersdienst in Duiven

Wij weten als geen ander dat tijd geld is. Gemaakte afspraken zullen dan ook wij altijd nakomen. Of het nu gaat om spoeddiensten of normale zendingen, u kunt op ons vertrouwen. Wanneer u kiest voor onze koeriersdienst, dan kunnen wij u het volgende bieden:

  • Ervaring met nationale en internationale bezorgingen
  • Vervoer van allerlei soorten zendingen (ook vervoer van gevaarlijke goederen)
  • Overnight bezorgingen en snel transport
  • 24 uur per dag en 7 dagen per week bezorgingsmogelijkheden

Nationale en internationale pakketdienst

Is uw bedrijf gevestigd in Duiven? Dan kunt u gebruikmaken van onze nationale en internationale pakketdiensten. Voor het verzenden van pakketten kopen wij in bij de DPD. Dit doen wij in grote aantallen, zodat wij u kunnen voorzien van betere prijzen. Want wie wilt nu niet een koeriersdienst met alle voordelen van de DPD pakketdienst tegen betere prijzen?

Wij zijn uw partner in Duiven!

Steeds meer bedrijven in Duiven maken gebruik van onze koeriersdienst en overnight mogelijkheden! Test ons zelf en neem contact met ons op! U kunt ons bereiken via +31 316-373793 of per e-mail: info@on-time.nl. Wij geven u graag een beeld van onze mogelijkheden en voorzien u vrijblijvend van een offerte op maat! Twijfel niet en neem vandaag nog contact op met het koeriersdienst van Duiven!