Maak gebruik van onze pakketdienst

Gebruikmaken van de DPD pakketdienst tegen betere prijzen? Kies dan voor koeriersbedrijf On-Time International. Wij zijn opgericht in 2005 door een fusie tussen twee transportbedrijven en zijn inmiddels uitgegroeid tot een zelfstandig en groot transportbedrijf voor uw pakketdienst. Voor het versturen van nationale en internationale pakketten hebben wij besloten om samen te werken met DPD. Hoe we dit doen leest u hieronder.

Wij werken samen met DPD.

U kunt bij ons terecht voor nationale en internationale pakketdiensten. Voor het verzenden van deze pakketten kopen wij in bij DPD. Hierdoor profiteert u van alle voordelen van de DPD pakketdienst en dat ook nog is tegen betere prijzen. Vervolgens heeft u twee mogelijkheden. De eerste mogelijkheid is dat onze koeriers uw pakket kunnen afhalen bij uw bedrijf. Voorwaarde is dan wel dat uw zending voor 15:00 klaar ligt. De tweede mogelijkheid is dat u uw pakket op ons adres bezorgd wordt. Dit kan tot 16:30. Wanneer uw pakket in onze handen is zal na een interne handeling door onze medewerkers het pakket in het systeem van DPD worden gebracht. Zo profiteert u van de ervaring en zekerheid van DPD pakketdienst, een snelle manier van verzenden en een laag tarief. Wat wilt u nog meer?

Regionale Pakketdienst met internationale service.

Voor bedrijven en particulieren in de directe regio verzorgen we het versturen van pakketten.
Voorwaarden te verzenden pakket:

Maximaal gewicht : 30 kg Maximale lengte : 1,75 meter.
Maximale omvang: 3,00 meter = 1 x zijde A(lange zijde)+ 2 x zijde B + 2 x zijde C.
verzekert tot € 500,- onder de standaard voorwaarden.

DPD Pakketdienst

Razendsnelle en betrouwbare bezorging

Wanneer u aan het DPD denkt, dan is de kans groot dat u denkt aan pakketten. Wij combineren deze dienst met betrouwbaarheid, snelheid en een klantgerichte werkwijze. Door het aanbieden van een pakketdienst op deze manier, garanderen we u dat wij alle afspraken nakomen en alles tijdig bezorgen. Onze klanten zijn dan ook zeer tevreden over onze diensten en geven het volgende aan:

  • Medewerkers die weten wat er komt kijken bij het bezorgen van pakketten. Duidelijke en goede service.
  • Wij werken al jaren samen met On-Time International en in al die jaren hebben onze klanten kunnen rekenen op het tijdig bezorgen van hun pakket.
  • 24/7 staan de medewerkers van On-Time International voor u paraat. Uitstekende service!
  • Snelle service en afspraken die worden nagekomen. Zij zullen nog jaren gebruikmaken van deze pakketdienst.

Bent u onze volgende tevreden klant?

Wij hopen van wel! U kunt ons op diverse manieren bereiken. Zo kunt u het contactformulier invullen op onze website of mailen naar info@on-time.nl. Wilt u liever iemand persoonlijk spreken? Dan kunt u bellen naar +31 316-373793. De samenwerking tussen DPD pakketdienst en On-Time International heeft al voor veel tevreden klanten gezorgd.