On-Time International is uw koeriersdienst!

Zoekt u een koeriersdienst in Doetinchem die aan de volgende kernmerken voldoet?

  • Professionaliteit
  • Moderne bestelwagens en ervaren koeriers
  • 24/7 bezorging en snel transport
  • Nationale en internationale lijndiensten
  • Net zo betrokken is bij uw zending als uzelf
  • Van (dpd) pakketdienst tot aan internationale verzendingen

Maak dan gebruik van de koeriersdienst van On-Time International. Wanneer u met ons in zee gaat, dan bent u er zeker van dat u kunt rekenen op bovenstaande punten. Inmiddels profiteren al veel bedrijven in Doetinchem van onze vele voordelen. Bent u onze volgende tevreden klant?

De historie van onze koeriersdienst

Ons koeriersbedrijf is opgericht door Renzo Peters en Raymond Vermeulen. Deze twee heren besloten in 2005 hun krachten te bundelen en On-Time International op te richten. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een bedrijf met een groot wagenpark met moderne bestelbussen. Wij bezorgen niet alleen lokaal in en rondom Doetinchem, maar ook voor internationale bezorgingen kunt u op ons vertrouwen. Onze grote groep vast en parttime medewerkers zijn een garantie voor het op tijd bezorgen van uw producten of pakketten.

Koeriersdiensten Doetinchem

De diensten van onze koeriersdienst in Doetinchem

Eigenlijk kunt u bij ons terecht voor elk type bezorging, van nationaal tot aan internationaal. Onze koeriersdienst staat voor u klaar. Heeft u bijvoorbeeld een spoedopdracht? Geef het aan ons door en een koerier van On-Time International zal gelijk aan de slag gaan. Mocht het nodig zijn, dan komen we de zending ophalen op uw locatie in Doetinchem. Ook kunt u bij ons terecht voor overnight bezorgingen. Uw envelop, pakketje of pallet zal de volgende werkdag ‘s ochtends bij uw klant afgeleverd worden. Wij kunnen zelfs gevaarlijke goederen bezorgen. Onze chauffeurs zijn hiervoor opgeleid en beschikken over bestelbussen die hier speciaal voor uitgerust zijn.

Bezorging met gps

Doordat wij beschikken over veel bestelwagens en onze klanten graag willen weten waar hun zending zich bevindt, zijn al onze bestelwagens in 2007 uitgerust met een gps-systeem. Zo is ons hele wagenpark te volgen door Europa. Hierdoor kunnen wij altijd aangeven waar uw pakketje zich bevindt en wanneer de verwachte aankomsttijd is. Een extra service van onze koeriersdienst!

Koeriersdienst Doetinchem

Kies voor ons in Doetinchem!

Uiteraard zeggen wij dat onze koeriersdienst in Doetinchem de beste is, maar het is natuurlijk het beste om dit zelf te ervaren. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier of mail naar info@on-time.nl. Telefonisch kunt u ons bereiken door te bellen naar +31 316-373793. Onze medewerkers staan u graag te woord en zullen onze tarieven aan u kenbaar maken. Voor een koeriersdienst in Doetinchem maakt u gebruik van de diensten van On-Time International!