Een betrouwbare koeriersdienst in Doesburg

On-Time International is al meer dan 10 jaar dé koeriersdienst in Doesburg en omstreken. In de loop der jaren zijn wij uitgegroeid tot een betrouwbare en professionele partij voor al uw zendingen. Bent u een bedrijf in Doesburg dat op zoek is naar een koeriersdienst met scherpe tarieven? Dan zijn wij uw partner. Professionaliteit en klantgerichtheid zijn een paar van de sleutelwoorden van ons succes. Benieuwd? Onze ervaren medewerkers staan dag en nacht voor u klaar in Doesburg!

Voor al uw zendingen. Ook gevaarlijke stoffen

Ons koeriersbedrijf is opgericht in 2005 door Raymond Vermeulen en Renzo Peters. Door de jarenlange ervaring in de koeriersdienst te bundelen, is On-Time International inmiddels uitgegroeid tot een groot koeriersbedrijf. Wij beschikken inmiddels over een groot wagenpark met nette en goed onderhouden bestelbussen die allen beschikken over een gps. Wel zo handig als u wilt weten waar uw zending zich bevindt! Ons succes hebben we ook te danken aan onze medewerkers. Elke koerier is goed opgeleid en beschikt over de benodigde ervaring. Enkele chauffeurs zijn zelfs opgeleid voor vervoer van gevaarlijke stoffen. Kortom, wij kunnen u in alle gemakken voorzien.

Koeriersdienst Doesburg

Koerier gezocht in Doesburg? Stop met zoeken!

Wij vervoeren alles. Of het nu gaat om het transporteren van enveloppen of grote pallets, u kunt ervoor bij onze koeriersdienst terecht. Ook voor internationale verzendingen en (dpd) pakketdienst kunt u gebruikmaken van onze diensten in Doesburg. Wij bezorgen 24/7 en staan dagelijks voor u klaar om u al uw koerierswerk uit handen te nemen. Snel transport is onze specialiteit. Wanneer u ons belt met een spoedzending, dan krijgt u gelijk een planner aan het woord die uw opdracht zal inplannen. Vervolgens bevestigt u uw opdracht via de fax, mail of telefoon en wij zullen direct aan de slag gaan. Dit alles maakt onze koeriersdienst in Doesburg tot een succes.

Waarom koeriersdienst On-Time International?

Het kiezen van de juiste koeriersdienst kan lastig zijn. Kiezen voor ons in Doesburg betekent dat u profiteert van:

  • Betrouwbaarheid en klantgerichtheid
  • Altijd bezorging op de afgesproken tijd
  • Gemak en kwaliteit
  • Professionele manier van bezorgen
  • Vaste lijndiensten

Voor elke zending een passend tarief

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Graag zouden wij ook uw huiskoerier in Doesburg zijn. Via een zending laten wij graag zien wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen. Wij zenden u graag een vrijblijvende offerte toe voor uw zending of spoedopdracht. Neem telefonisch contact op via +31 316-373793 of stuur een e-mail naar info@on-time.nl. Maak gebruik van onze koeriersdienst in Doesburg!