Op zoek naar een koeriersdienst in Didam?

Bent u op zoek naar een koeriersdienst in Didam? Een koeriersdienst die professioneel, service- en klantgericht is? Eentje die 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar staat? Dan bent u bij On-Time Internationaal aan het juiste adres. Wij nemen u graag al uw distributiewerkzaamheden uit handen. Veel bedrijven in Didam zijn u al voorgegaan en blijven graag gebruikmaken van onze diensten. Bent u onze volgende tevreden klant in Didam?

Wie zijn wij?

Wij zijn een koeriersdienst in Didam die opgericht is in 2005 door Raymond Vermeulen en Renzo Peters. Door de jarenlange ervaring van beide heren te bundelen, is On-Time International uitgegroeid tot een gerenommeerd koeriersdienst bedrijf. Daarnaast beschikken wij over personeel met een hart voor de zaak. Onze grote groep van vaste en parttime koeriers is uw garantie voor het op tijd verzenden, handelen en ontvangen van al uw producten of pakketten. Of het nu gaat om lokaal, regionaal, nationaal of internationaal; Wij helpen u graag in Didam!

Koeriersdienst Didam

Ons wagenpark

Om u een snel transport te kunnen garanderen, beschikken wij over een groot en modern wagenpark van bestelwagens en bestelbussen. Enkele wagens zijn ook uitgerust voor vervoer van gevaarlijke stoffen. Sinds eind 2007 hebben onze bestelbussen een gps-systeem. Hierdoor is het mogelijk om het complete wagenpark te volgen door heel Europa! Bovendien beschikt ons koeriersbedrijf over NIWO vergunningen. Deze vergunningen waarborgen de kwaliteit binnen de transportsector. Hierdoor bent u er zeker van dat u met een professioneel koeriersdienst bedrijf in zee gaat.

Wat maakt onze koeriersdienst uniek?

U heeft natuurlijk ook een andere koerier in Didam inschakelen. Kiezen voor On-Time International is echter de juiste keuze. Wanneer u kiest voor ons, dan kunt u rekenen op het volgende:

  • 24 uur per dag en 7 dagen per week staan wij voor u klaar
  • Altijd wordt uw zending op de afgesproken tijd gehaald of bezorgd
  • Voor het verzenden van pakketten maken wij gebruik van de DPD pakketdienst. Hierdoor kunnen wij alle diensten van het DPD aanbieden tegen betere prijzen.
  • Betrouwbaarheid en snelheid
  • Een klantgericht werkwijze

Neem contact met ons op

Wij komen graag bij u langs in Didam om u een goed beeld te geven van onze mogelijkheden. U kunt onze koeriersdienst bereiken door te mailen naar info@on-time.nl of te bellen naar +31 316-373793. Wij zenden u graag, uiteraard geheel vrijblijvend, een offerte van uw zending of spoedrit toe. Kies voor On-Time International. Kies voor het beste koeriersdienst in Didam!