Transportbedrijf in al zijn mogelijkheden

Zoekt u een vakbekwame en ervaren courier die al zijn afspraken nakomt? Deze vindt u bij On-Time International. Wij zijn een koeriersbedrijf die beschikt over ervaren chauffeurs die graag via een zending laten zien wat ze voor uw organisatie kunnen betekenen. Of dit nu gaat om het bezorgen van belangrijke documenten of het verzenden van grote pallets. Wij kunnen alles voor u transporteren. Kies voor een courier van On-Time International!

het begon allemaal in 2005

Ons koeriersbedrijf is ontstaan doordat Raymond Vermeulen en Renzo Peters besloten al hun kennis en ervaring te bundelen. Begin 2005 werd On-Time International opricht en inmiddels beschikken wij over een modern wagenpark met een ervaren courier. Onze bestelbussen rijden 24/7 op de meest uiteenlopende routes. Van lokaal tot internationaal. Inmiddels zijn dan ook al onze bestelbussen uitgerust met een gps, zodat ze door heel Europa te volgen zijn. Zo weten we precies waar de courier met uw zending zich bevindt.

De voordelen van On-Time International

Door de jaren heen hebben al veel bedrijven gebruik gemaakt van onze diensten. Wanneer een bedrijf eenmaal met ons in zee is gegaan blijven ze gebruikmaken van onze diensten. Dit komt omdat wij u veel voordelen bieden. Wanneer u kiest voor een courier van On-Time International dan kiest u voor:

  • Bekwame chauffeurs
  • Razendsnel transport
  • Klantgerichte werkwijze
  • Veel ervaring
  • Afspraken worden altijd nagekomen

Courier

Ook een courier voor uw gevaarlijke goederen

Wist u dat wij ook gevaarlijk goederen van u kunnen bezorgen. Enkele bestelbussen zijn hier speciaal voor uitgerust. Bovendien nemen we alleen een courier in dienst als die is opgeleid voor het vervoeren van speciale goederen en hier veel ervaring mee heeft opgedaan. Zo bent u er zeker van dat uw goederen op een veilige manier bij uw klant aankomen. Dat is niet alleen voor u fijn, maar ook voor ons.

Nieuwsgierig? Wij staan u graag te woord!

Wilt u een courier inschakelen? Onze medewerkers vertellen u graag over onze mogelijkheden en de tarieven. U kunt ons bereiken door te bellen naar +31 316-373793 of te mailen naar info@on-time.nl. Het is ook mogelijk om het contactformulier op onze website in te vullen. Kies voor On-Time International en we sturen zo snel mogelijk een courier op pad!