On-Time: De koeriersdienst in Arnhem!

Begin 2005 hebben Raymond Vermeulen en Renzo Peters een koeriersdienst in Arnhem opgericht genaamd On-Time International. Onze koeriersdienst richt zich op allerlei soorten verzendingen, van lokaal tot internationaal. Ook bent u voor spoedverzendingen bij ons aan het juiste adres. Onze medewerkers rijden namelijk 24 uur per dag en 7 dagen per week. Bent u een bedrijf dat gevestigd is in Arnhem en zoekt u een koeriersbedrijf? Wij helpen u graag.

Snel transport!

Wanneer u gebruik maakt van een koeriersdienst, dan verwacht u uiteraard dat uw zending op tijd bij uw klant aankomt. Dat snappen wij bij On-Time maar al te goed. Doormiddel van onze snel transport in Arnhem kunt u op ons rekenen! Hiervoor hebben wij een vaste groep koeriers in dienst. Mochten we vraag niet aankunnen, dan doen wij een beroep op een grote groep parttime koeriers. Hierdoor heeft u de garantie dat alles op tijd verzonden, ontvangen en afgehandeld wordt. Snel transport is dan ook een van onze pluspunten!

Koeriersdienst Arnhem

Onze werkwijze

Onze koeriersdienst in Arnhem werkt volgens een Bel-en-Rij methode. Dit houdt in dat ons opbelt en uw (spoed)zending aan ons kenbaar maakt. U krijgt direct een planner aan de lijn, waardoor de zending meteen ingepland kan worden. Vervolgens gaat de koerier direct voor u aan de slag. Mocht het nodig zijn, dan wordt uw zending opgehaald bij uw bedrijf in Arnhem. Dit alles tegen scherpe prijzen! Zendingen die voor 10:30 worden aangemeld en op dezelfde dag tot 17:00 geleverd mogen worden, krijgen ook nog eens een mooie korting op ons koerierstarief. Een extra service van onze koeriersdienst!

Koerier gezocht? Kies voor koeriersdienst On-Time!

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar
  • Vakbekwame en professionele koeriers
  • Gps-systeem op al onze wagens, zodat u alles kunt volgen
  • Kennis van lokaal tot internationaal transport
  • Passend tarief voor elke zending
  • Ook (dpd) pakketdienst!

Wij staan voor u klaar in Arnhem!

Bent u onze volgende tevreden klant in Arnhem? Wij hopen van wel! Wilt u meer weten over onze koeriersdienst? Of bent u benieuwd welke tarieven wij hanteren? Neem dan even contact met ons op. U kunt ook een offerte aanvragen via de mail (info@on-time.nl) of telefonisch via +31 316 373793. Wij zijn uw betrouwbare en professionele koeriersdienst in Arnhem!